Gümüşhane'de Aile Eğitim Programı Tamamlandı

GÜMÜŞHANE - Gümüşhane'de, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından toplumda sağlıklı ailelerin çoğalmasına katkıda bulunmak amacıyla geliştirilen Aile Eğitim Programı'nın tamamlandığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen ve 30 eğitici adayın katıldığı programda, katılımcılara Gümüşhane Üniversitesi öğretim görevlilerinden Doç. Dr. Saime Şahinöz, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Burhan Çakıcı, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Salih Güran ve Yrd. Doç. Dr. Ali Çiftçi ile araştırma görevlisi Taşkın Kılıç tarafından Aile Eğitimi ve İletişimi, Hukuk, Sağlık, Medya ve İktisat alanlarında eğitim verildiği anlatıldı.

Eğitim programına katılmış olan bireyler farklı kurumlardan ve gönüllülük esasına göre seçildiği anlatılan açıklamada, "Alanında uzman eğitimcilerin katılımıyla dört gün süren bir çalışma gerçekleştirilmiştir. Eğitim süresince farklı etkinlikler düzenlenerek katılımcıların eğitime etkin olarak katılımları sağlanmıştır. Eğitim sonrasında yapılan değerlendirme çalışması ile aile eğitim programı sonlandırılmıştır" denildi.

Kaynak: AA