Gülenay yaşam savaşını kaybetti

İki yıldır lösemi tedavisi gören ve geçtiğimiz hafta durumu ağırlaşan THY Kabin Memuru Gülenay Gürbüz Elmacı hayatını kaybetti

Gülenay yaşam savaşını kaybetti
Uzun süredir lösemi tedavisi gören Gülenay Gürbüz Elmacı'dan kötü haber geldi.

Bir kaç ay önce uygun kordon kanı bulunmasıyla sevenlerini sevince boğan Gülenay Gürbüz'ün, Perşembe günü durumu ağırlaşmıştı. Kordon kanı naklinden sonra bir kez daha hayata tutunan Gülenay Gürbüz, aniden fenalaşmış ve yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Gülenay Gürbüz Elmacı'dan bu sabaha karşı acı haber geldi. Hem yakınları hem de iş arkadaşları tarafından çok sevilen Elmacı, tüm mücadelesine rağmen hayata tutunamadı.

Kan kanseriyle savaşan THY kabin görevlisi 25 yaşındaki Gülenay Elmacı hayatını kaybetti. Kanseri 9 ay süren tedaviyle yendikten sonra düğününe 12 gün kala hastalığı yeniden nükseden ve sosyal medya aracılığıyla tüm Türkiye'de ilik nakli kampanyası başlatılmıştı.

Sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla bir araya gelen yaklaşık 35 bin kişinin gönüllü verici olduğu lösemi hastası Gülenay Gürbüz Elmacı'ya, uygun kemik iliği bulunamayınca 3 ay önce İsrail'den temin edilen kordon kanı nakledilmişti.