Doğan İzgaz’ı Harekete Geçirdi

İzmit'te mahallerine doğalgaz bağlanması isteğiyle pek çok başvuru yapan Alikahya Merkez Gelincik Sokak, Kuruçeşme Buse Sokak, Topçu Sokak, Ayaz Sokak, Gazi Adalı Sokak sakinleri yıllar sonra taleplerine olumlu cevap aldılar.

Doğan İzgaz’ı Harekete Geçirdi
İzmit halkının en iyi şekilde hizmet görmesi için kararlı bir şekilde hareket eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İZGAZ ile yaptığı görüşmeler sonrasında mahallelere doğalgaz bağlanmasını sağladı. İZGAZ Gelincik Sokak, Buse Sokak, Topçu Sokak, Ayaz Sokak ve Gazi Adalı Sokak’ta doğalgaz kurulum işlemlerini başlatmak üzere çalışmalarına başladı.

İZGAZ’ın söz konusu sokaklardaki kararı için “Doğru ve sevindirici bir gelişme” yorumunu yapan Başkan Doğan, “Yetki alanımızda olmamasına rağmen İzmit halkının kaliteli hizmet görmesi için zaman zaman bu tür görüşmeler yapıyor ve ısrarcı oluyoruz. Mahallelerinde doğalgaz çalışması başlayacak olan vatandaşlarımızın gözü aydın. İZGAZ doğru bir karar verdi” dedi.

Benzer bir kararında Akmeşe Mahallesi adına verilmesi için görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Doğan, “Henüz bir sonuç alınamadı ancak İZGAZ’ın Akmeşe Mahallesini de programına almasını sağlayacağız. Vatandaşın hakkını hukukunu korumaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA