Balıkesir Esnafı Çarşamba Günleri Gece12'ye Kadar Kepenk Kapatmayacak

BALIKESİR - Balıkesir Ticaret Odası'nın başlattığı, "Canlı Şehir Balıkesir" etkinliği kapsamında esnaf artık çarşamba günleri gece 12'ye kadar kepenk kapatmayacak.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Ali Hikmet Paşa Meydan'ında düzenlenen etkinlikte, esnafın ticaretin can damarı olduğunu belirtti.

Öncelikle Ticaret Odası'na böyle bir etkinlik düzenlediği içir teşekkür eden Turhan, "Böyle bir sosyal sorumluluk projesini tabii ki destekleriz. Esnafımızın yanında olmalıyız. Bu desteği ayrıca siz Balıkesirlilerden görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bu etkinlik kapsamında Balıkesir esnafı kepenk kapatmayacak tüm gün açık kalacak. Umarım mubarek Ramazan ayında da bu etkinlik böyle çoşkulu bir şekilde devam eder" dedi.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, etkinliği kent esnafı için çok anlamlı olduğunu vurguladı. Vatandaşlara etkinliğe gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Ok, "Sevgili Balıkesirliler dünya küçülüyor, her yerden her şeyi alabiliyoruz. Benim sizden ricam ürün alırken kendi üretiğimiz eşyaları alın. Balıkesirin ürettiği ürünleri alın, Türkiye'nin ürettiği ürünler alın. Esnafımıza destek olalım" ifadelerini kullandı.

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler ise etkinliğin esnafa hareket getireceğini anlatark, buna destek olan valilik ve belediyeye teşekkür etti.

Etkinlik kapsamında, mehteran takımı gösteri sundu, Hacivat Karagöz gölge oyunu segilendi ve O Ses Türkiye yarışmasında adını duyuran şarkıcı Berkant Taşkın konser verdi, havai fişekler atıldı.

Kaynak: AA