Ülkü Ocakları'nın İftar Programı

ESKİŞEHİR - Ülkü Ocaklarının düzenlediği iftar programına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ile Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen katıldı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Eskişehir Şubesi tarafından İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda iftar düzenlendi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel, Ramazanın bereketi coşkusu, dostlukları arttırdığını belirterek, "Allah ibadetlerinizi kabul etsin, böyle günler bir araya gelmemize vesile oluyor. Allah ülkemize darlık, felaket, kötülükler göstermesin, hepimiz iyiliklerle karşılaşalım" dedi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz da iftar programını düzenleyen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Eskişehir Şubesi'ne teşekkür ederek, şöyle konuştu:

"Bu mübarek ayın, size, ailenize, ülkemize ve Türk İslam alemine hayırlar getirmesini bizleri yaratan Cenab-ı Allah'dan temenni ediyorum. Yurdumuzun her köşesinde ocaklarımızın faaliyetlerini sürdürmektedir. İftar programlarında şehit ailelerimiz, davamızın büyükleri ve kıymetli vatandaşlarımız bir araya geliyor."

Konuşmalarından ardından Eskişehir Kültür Derneği Mehteran Takımı, bir gösteri sundu.

İftara, MHP İl Başkanı Ayhan Sezer, Ülkü Ocakları İl Başkanı Kadir Bıyık ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA