Seyir Halindeki Otomobil Alev Aldı

Eskişehir’de İl Emniyet Müdürlüğü yakınında alev alan bir otomobil itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Seyir Halindeki Otomobil Alev Aldı
Alınan bilgiye göre, Atatürk Caddesi İl Emniyet Müdürlüğü yakınında Doğan A. idaresindeki 26 SN 043 plakalı otomobil seyir halindeyken arka tarafından henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı.

Yanan otomobili trafikteki diğer sürücüler fark etti. Yanan otomobilden inen sürücü Doğan A. ile yanında yolcu olarak bulunan Mehmet Ali A. yangın tüpü ile müdahale etti. Ancak kısa sürede alevler aracın tamamını sardı. Cadde çift taraflı trafiğe kapatılırken, olay yerine gelen polis ekipleri, patlama olasılığından dolayı çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. İhbar üzerine olay yerine gelen 110 İtfaiye ekipleri aracı on beş dakika gibi bir sürede söndürdü. LPG sızıntısının olduğu hurdaya dönen otomobil çekici tarafından otoparka çekildi. Otomobilin çekilmesinin ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

Yanan otomobilde yolcu olarak bulunan Mehmet Ali A., yangının arkadan başladığını belirterek, “Bir sürücü arkadaş korna bastı ve arabanın yandığını söyledi.

Bizde otomobilden inerek yangın söndürücü ile müdahale etmek istedik. Ancak az geldi. Hayırlısı böyleymiş. Canımızı kurtardık. Otomobili arkadaşım kullanıyordu” dedi.

Kaynak: İHA