Samsun'da Onur Akın Coşkusu

Samsun’un Atakum ilçesinde “4. Fasl-ı Şahane” etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Onur Akın, Samsunlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

Samsun'da Onur Akın Coşkusu
Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile Atakum Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği “Fasl-ı Şahane” 4.etkinlikleri kapsamında, özgün müziğin güçlü sesi Onur Akın sahne aldı. Konser öncesi açıklama yapan Onur Akın, "Ben Samsun'da çok konser yaptım. Yaptığım her konser güzel geçti. Bu akşam da güzel bir konser olacak" dedi.

Mısır'daki olaylarla ilgili de konuşan Akın, "Mısır'daki olayları lanetliyor, kınıyorum. Oradaki insanlar için çok üzülüyorum" diye konuştu.

Konserle ilgili açıklama yapan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ise, Ramazan boyunca sürdürülen ‘Faslı Şahane’ programının halkın büyük ilgisini çektiğini söyledi.

Etkinliğe her alanda, her dalda Türkiyece tanınan sanatçıların geldiğine dikkat çeken Burma, "‘Faslı Şahane’ programı kapsamında -Onur Bey çok sevdiğimiz, sesini çok beğendiğimiz, Samsunluların da sevdiği beğendiği bir sanatçımızdır.- Burada Samsunlularla buluşturmak istedik" dedi.

Daha sonra sahne alan Akın, söylediği şarkılarla Samsunlulara doyumsuz müzik ziyafeti sundu. Yeşilyurt Alışveriş Merkezi otopark alanında Samsunlu hayranlarıyla buluşan Akın, 'Asi ve Mavi ','Seviyorum Seni ','Ey Hayat Gaybana geceler' gibi sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi.

Hayranlarının sevgi seliyle karşılaşan Onur Akın, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Belediye Başkanı Burma, sanatçıya çiçek vererek teşekkür etti.
Kaynak: İHA