Karaosmanoğlu Ramazanda Halkın Sofrasında

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan ayında katıldığı ilçe belediyelerinin iftar programlarının ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ediyor.

Karaosmanoğlu Ramazanda Halkın Sofrasında
Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da halkın içinde olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Biz Kocaeli ailesinin bir ferdiyiz, bizim yerimiz halkımızın sofrasıdır’’ dedi.

Her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da geleneğini bozmayarak, iftar programlarında Kocaeli halkının arasında yer alan Başkan Karaosmanoğlu, ilçe belediyelerinin düzenlediği iftarların ardından vatandaşla çay içerek, sohbet ediyor. Bu sohbetlerde hem Ramazan ayına yönelik bilgiler paylaşılırken, hem de vatandaşların görüş ve önerileri dinleniyor.

Ramazan aylarında beş yıldızlı otellerin lüks iftar sofraları yerine halkın mütevazı sofrasında oruç açma geleneğini sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, hep birlikte yapılan iftarların ardından da vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunuyor. ‘’Bizim yerimiz her zaman halkımızın sofrasıdır’’ diyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bu sohbetlerde vatandaşımızın hizmetlerimizle ilgili görüş, öneri ve dileklerini alıyoruz. Hizmetlerimize her zaman Kocaeli halkının ufku, hayalleri ve projeleri yön veriyor’’ ifadesini kullandı.
Kaynak: İHA