Özel Sani Konukoğlu Hastanesi

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi güçlü hekim kadrosunu her geçen gün genişleterek, hastalara hizmet vermeye devam ediyor.

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi
Halen Opr. Dr. Cenk Cankuş, Opr. Dr. Gökhan Sever ve Opr. Dr. Levent Bostancı’nın hizmet verdiği Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği’nde, Opr. Dr. Aydın Büdeyri de hasta kabulüne başladı.

Dr. Aydın Büdeyri, 1981 yılında Gaziantep’te doğdu. 1992-1999 yılları arasında ortaokul ve lise öğrenimini Gaziantep Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 1999-2005 yılları arasında Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim alarak Tıp Doktoru unvanını aldı.

2006-2011 yılları arası Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nde ihtisas eğitimi sırasında, 2010 ve 2011 yıllarında Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim dalında ve El Cerrahisi Bilim dalında Başasistanlık görevinde bulundu.

2011 yılında Royal College of Surgeons of England, Londra/İngiltere’de ‘İleri El-El Bileği Cerrahisi ve El Bileği Artroskopisi’ eğitimi ardından Arthroscopy Association of North America, Illinois/ABD'de ‘Temel ve İleri Omuz Artroskopisi’ eğitimi aldı. 2012-2013 yıllarında zorunlu hizmet görevini Bitlis Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nde tamamlayan Opr. Dr. Büdeyri, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde görev aldı.

Mesleki ilgi alanları; El, El Bileği, Dirsek ve Omuz Cerrahisi, Artroskopik Cerrahi, Ortopedik Rekonstrüktif Mikrocerrahi olan Opr. Dr. Büdeyri, Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği, Türkiye Spor Yaralanmaları, Türkiye Artroskopi ve Diz Cerrahisi Derneği, Türkiye Omuz ve Dirsek Cerrahisi Derneği, Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi Derneği, Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği, Türkiye Yelken Federasyonu-Windsurf/Kitesurf Sağlık Kurulu, Kuzey Amerika Artroskopi Derneği, Avrupa Spor Travmatolojisi, Diz Cerrahisi ve Artroskopi Derneği’ne üyedir.
Kaynak: İHA