Meysu Outlet'te İftar Vakti

Yatırımcısı Gülsan Gıda A.Ş. olan Meysu Outlet Alışveriş Merkezi yönetiminin, alışveriş merkezindeki bir restorantta verdiği iftar yemeğinde alışveriş merkezi yöneticileri, tedarikçi firma temsilcileri ve basın mensupları bir araya geldi.

Meysu Outlet'te İftar Vakti
İftar yemeği öncesinde açıklamalarda bulunan Meysu Outlet AVM Müdürü Selen Konyalıoğlu, alış veriş merkezinin Kayseri'nin ilk outlet alışveriş merkezi olduğunu belirterek, ''Meysu Outlet AVM'de, BYT Shoes ve Kayseri Çocuk Dünyası gibi yeni açılan mağazalarla, Makro Market, Defacto, Teknosa ve Tekzen gibi anchor mağazalarla birlikte 54 ticari birim faaliyet gösteriyor'' dedi.

Alış veriş merkezinde 'Salı Pazarı' adı altında indirimler yapıldığını belirten Konyalıoğlu, ayrıca Ramazan Bayramı dolayısıyla alış veriş merkezinde çok özel indirimler olduğunu, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında birbirinden keyifli etkinlikler düzenlediklerini kaydetti.

Konyalıoğlu, ''İftardan önce ve iftardan sonra ney dinletisi yapıyoruz. Misafirlerimiz bundan büyük keyif alıyor. Ayrıca, Hacivat-Karagöz ve kukla gösterimiz oluyor. Ayrıca 3-4 Ağustos tarihlerinde Türk tiyatrosunun duayenlerinden Yalçın Özden ve Suna Yıldızoğlu'nun muhteşem oyunu Şehr-i İstanbul Direklerarası Kumpanyası' Meysu AVM'de halkımızla buluşacak. Herkesi bu eşsiz tiyatro gösterisine bekliyoruz'' diye konuştu.

Kaynak: İHA