Ato Başkanı Bezci'nin Açıklaması

ANKARA - Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, ATO'nun bir aile olduğunu belirterek, "Bu mübarek ayda küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeli, aile olmanın kıymetini bilmeliyiz" dedi.

ATO tarafından Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen iftarda konuşan Bezci, davetlilere birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Ramazanın birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmayı insanların üzerinde toplayan bir ay olduğunu ifade eden Bezci, dünyanın birçok yerinde yaşanan acıların bu ayda son bulmasını umut ettiklerini söyledi.

ATO'nun bir aile olduğunun altını çizen Bezci, "Bu mübarek ayda küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeli, aile olmanın kıymetini bilmeliyiz" diye konuştu.

Bezci, ramazan ayının ve Ramazan Bayramı'nın insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisiyle konuşmasını sonlandırdı.

ATO Meclis Başkanı Nuri Gürgür de ramazanda en ızdıraplı iftarın tek başına yapılan iftar olduğuna işaret ederek, "Allah'a çok şükür biz büyük bir aile olarak iftarlarımızı hep birlikte yapıyoruz. Duygularımızı, inançlarımızı paylaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

İftara, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ATO Komite üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA