İlçe İdarecileri İftar Yemeğinde Buluştu

Suşehri Kaymakamlığı ve Suşehri Belediyesi tarafından ortaklaşa iftar programı düzenlendi.

İlçe İdarecileri İftar Yemeğinde Buluştu
Akıncılar Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, Suşehri Kaymakam vekili Menderes Topçuoğlu, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Suşehri Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Hüseyin Aydın, Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti başkanları, mahalle ve köy muhtarları Suşehri Belediyesi Aspasya Parkı sosyal tesislerinde iftar programında bir araya geldiler.

Suşehri Kaymakam Vekili Menderes Topçuoğlu yaptığı konuşmada, “11 ayın sultanı mübarek ramazan ayında birlik ve beraberlik içerisinde olmak çok güzel birlik ve beraberlikle her zorluğun üstesinden gelirsiniz. Biz Kelkit vadisinde bunu başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı boyunca tutulan oruçlar ve okunan dualar kılınan namazlar kabul olsun.”dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise yaptığı konuşmada, “Her Ramazan ayında olduğu gibi günlük hayatımızda teravih, sahur, oruç ve iftar gibi kelimeleri sıkça telaffuz ediyoruz. Bu ayı oruç ibadeti ile geçiren vatandaşlarımıza Allah’tan kolaylık ve ibadetlerini kabul etmesini diliyorum.
Kaynak: İHA