Bakan Şahin’den İftar Yemeği

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep’te bulunan kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve ulusal ve yerel medya temsilcilerine iftar yemeği verdi.

Bakan Şahin’den İftar Yemeği
Şato Restoran’da verilen iftar yemeğine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, Şamil Tayyar, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ünsal Göksen, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’te bulunan Sivil Toplum Kuruluşları ve ulusal ve yerel medya temsilcileri katıldı.

Okunan ezan ile birlikte protokol üyeleri ve davetliler okunan dua ile iftarını açtı. İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ramazan ayının önemine değindi. Bakan Şahin, “Bu Ramazan ayı nedeniyle bir arada olmaktan mutluluğumu ifade ediyor ve hepinize hoş geldiniz diyorum. Ramazan ayı rahmet ayı, mağfiret ayı, bereket ayı, aynı zamanda sevginin, kardeşliğin, birliğin, beraberliğin bereketin olduğu bir ay. Mübarek Ramazan ayında nasıl midemizin iradesine hakim oluyorsak, aynı zamanda aklımızın, zihnimizin, ruhumuzun, kalbimizin iradesine de hakim olduğumuz çok müstesna bir ay. İnşallah duanın, takvanın en yüksek olduğu bu ayda sizlerle beraber hem şehrimizin için, hem ülkemiz için hem de insanlık için çok daha huzurlu, çok daha barış dolu günlerin gelmesini temenni ediyorum” dedi.

Vali Erdal Ata ise böyle bir iftar yemeği düzenleyen Bakan Fatma Şahin’e teşekkür ederek, “Gaziantep’te ilk defa bir Bakan tarafından ilin kamu kurum ve kuruluşları, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Sivil Toplum Örgütleri, hayırsever işadamları böylesine bir programda bir araya geldi. Bundan dolayı da Bakanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Gaziantep diğer illerde sürekli örnek gösterilen bir kenttir. İşte marka kent diyoruz. Sanayisiyle, ticareti ile turizmi ve tarihi ile gözde olan bir kentimiz. Burada tabii ki ilimizin Bakanımızın, Milletvekillerimizin, siyasi parti temsilcilerimizin, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin çok büyük bir katkısı var. Yani hep söylenir ye, Gaziantep hep ortak akıl ile yönetiliyor. Gaziantep’te birçok kararlar alınırken, çeşitli istişareler yapılıyor, herkesin görüşü alınıyor. Ondan sonra Gaziantep’in menfaati olan neyse onun hayata geçirilmesi için çalışmalar yapılıyor. İşte o çalışmaların bir ürünü olarak görüyorum bu iftar yemeğini. Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyorum bizleri bir araya getirip böyle bir toplantı yapıldığı için. Sizlere de katılımlarınızdan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Bakan Şahin ve Vali Ata katılımcıları tek tek selamlayarak uğurladı.
Kaynak: İHA