Ak Parti Milletvekilleri Durmak Bilmiyor

AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Meclisin tatile girmesinin ardından ilçe ilçe, köy köy dolaşıyor.

Ak Parti Milletvekilleri Durmak Bilmiyor
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın başta olmak üzere, milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Murtaza Yetiş, Salih Fırat ve Mehmet Metiner meclisin tatile girmesinin ardından ilçe ve köylere ziyaret gerçekleştirdiler. Kahta, Gerger, Sincik, Çelikhan, Samsat, Tut, Gölbaşı, Besni ilçelerinin yanı sıra köy ziyaretlerini sürdürüyorlar. Milletvekillerinden Murtaza Yetiş ve Mehmet Metiner’in Adıyaman’dan ayrılmasının ardından diğer milletvekilleri ile birlikte İl Başkanı Halil İbrahim Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, ilçe ziyaretlerinin tamamlanmasının ardından merkeze bağlı köyleri ziyaret etmeye başladı.

Vatandaşlarla bir araya gelen ve onların sorunlarını dinleyen heyet, sorunlara yerinde çözüm üretiyor. AK Parti heyetinin gün içerisinde 15’in üzerinde köy ziyareti gerçekleştiriyor.

Ziyaretler kapsamında son olarak merkeze bağlı Hasancık Beldesi ve civarındaki köyler dolaşıldı. Burada vatandaşlarla sohbet eden ve projesi biten Koçali barajıyla ilgili bilgi veren Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, “Yıl sonuna kadar yapım ihalesini yetiştirmeye ve 2013 ek yatırım programına almaya çalışıyoruz. İnşallah yetişecek. Bununla beraber Bebek-1 ve Aslanoğlu pompaj istasyonlarına ek olarak yapılması düşünülen Bebek-2 pompaj istasyonu ön incelemesini Kahramanmaraş bölgeden gelen yetkililer yaptı. Bozova -Adıyaman arası ihalesi yapılan ve yapımına başlanan duble yol 1,5 yılda bitirilecek. Talimatımızla yolun yuvarlanma yüzeyinin sathi kaplamadan, bitümlü sıcak asfalta çevrilmesi İçin Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde çalışma başlatıldı” dedi.

Kaynak: İHA