Meram Ailesi İftarda Buluştu

KONYA - Meram Belediyesi, iftarda Meram İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve AK Parti Teşkilat Yöneticilerini bir araya getirdi.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Meram Konakları'nda düzenlenen iftar programında, ramazan ayının birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini söyledi.

Ramazan ayrının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğuna vurgu yapan Kalaycı, "Bu mübarek ayı, hayırseverlerimizin yaptığı yardımlar, zekatlar ve fitrelerle güzel bir şekilde geçiriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah bir başka ramazana daha ulaşırız. Meram bağlarının otantik olarak yaşatıldığı bu tesisi ilçemize kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

İftara, AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, Meram ilçesi İl Genel Meclis Üyeleri, Meram Belediyesi Meclis Üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı yöneticileri, Meram Belediyesi Çocuk Sığınma Evi'ndeki çocuklar ve daire müdürleri katıldı.

Kaynak: AA