Yerel Seçimlere Doğru

ANTALYA - Antalya Eczacı Odası Aksu İlçe Temsilcisi Ramazan Özen, MHP'den Aksu ilçesi belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Ramazan Özen, MHP Aksu Teşkilatında yaptığı basın toplantısı ile aday adaylığını duyurdu. Toplantıya, MHP İl Başkanı Osman Çetin, Aksu İlçe Başkanı Cihangir Coşkun, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

Ramazan Özen, MHP'nin Aksu'da, mazlumun, çaresizin, işsizin, yoksulun, çiftçinin, memurun, işçinin, esnafın yanında duracağını söyledi.

Türklüğü, milliyetçiliği ve kardeşliği bitirmeyi hedefleyenlere "pabuç bırakmayacaklarını" vurgulayan Özen, "Gelin Aksu'dan başlayarak onurlu, refah içinde bir Türkiye'yi birlikte inşa edelim" dedi.

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım'ın kendisine verilen yetkinin sorumluluğunu taşıyamadığını savunan Özen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"2009 yerel seçimlerinde MHP'ye ihtiyaç olduğunu bilen Aksu'lu vatandaşlarımız, MHP'nin bayrağını Aksu'ya diktiler. Maalesef İsa Yıldırım, bu sorumluluğu anlamayıp, Aksu halkını MHP'nin hizmet anlayışından mahrum kalmasına neden olmuştur. Buna sebep olmasından dolayı da iki yakası biraraya gelmemektedir."

Aksu'da yaşayan vatandaşların huzur ve hizmet istediklerini dile getiren Özen, Aksu'da birlik ve beraberlik zamanı olduğunu kaydetti.

-Ramazan Özen'in özgeçmişi

Ramazan Özen, 1979 yılında çiftçi bir ailenin 6'ncı çocuğu olarak dünyaya geldi. Özen, ilk öğrenimini Aksu İlköğretim Okulunda, orta öğrenimini Antalya Atatürk Ortaokulunda, liseyi Antalya Karatay Lisesinde, üniversiteyi ise Akdeniz Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde tamamladı. 2003 yılında Emin Eczanesi'ni açan Özen, halen Antalya Eczacı Odası Aksu İlçe Temsilciliği görevini yürütüyor. Özen, evli ve bir kız çocuk babası.

Kaynak: AA