Tekirdağ'dan Kısa Kısa

TEKİRDAĞ - MHP Malkara İlçe Başkanlığı, iftar programı düzenledi.

MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Malkara Sanayi Çarşısı'ndaki bir lokantada düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, 2014'te yapılacak yerel seçimlerde Malkara'nın MHP'li belediyelerin arasına katılmasını hedeflediklerini söyledi.

Belen, "Malkara ilçemizde 2009 seçimlerini az bir farkla kaybettik. 2014'te yapılacak yerel seçimlerde Malkara halkı MHP hizmetleri ile tanışacak ve Malkara Belediyesi MHP'li belediyeler arasına katılacaktır" dedi.

İftar yemeğine, MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, İl Genel Meclis Üyesi Şinasi Koltuk ile partililer katıldı.

-Malkaralı hayırsever iş adamından Kur'an kursu öğrencilerine iftar

Malkaralı hayırsever iş adamı, Hacı Leman Camisi'nde Kur'an öğrenen yaklaşık 100 öğrenciye iftar yemeği verdi.

Malkara Müftüsü Ali Gülbağcı, iftar programında yaptığı konuşmada, Hacı Leman Camisi'nde Kur'an öğrenen öğrencilere iftar veren ve kimliğinin açıklanmasını istemeyen hayırsevere teşekkür etti.

-Karaidemir Baraj Sahası Sulama Kooperatifi yönetiminde görev değişikliği

Karaidemir Baraj Sahası Köyleri Sulama Kooperatifi yönetiminde görev değişikliği yapıldı.

Yapılan değişiklikte, Hayrabolu'ya bağlı Soylu köyünden Ramis Seyrel kooperatif başkanı olurken, Susuz Müsellim köyünden Hasan Umar başkan yardımcısı, Yörgüç köyünden Tufan Türker de muhasıp üye oldu.

Kooperatif Başkanlığını devreden Evrenbey köyünden Muammer Gül ile İbribey köyünden Ersin Erzik ise yönetim kurulu üyesi oldu.

Kooperatif Başkanı Seyrel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kooperatif yönetiminde görev değişikliği yaşandığını belirterek, "Arkadaşlarımızla çalışmalarımıza ve hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA