Sivrihisarlılar İftar Yemeğinde Buluştu

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Sivrihisar Eğitim ve Kültür dayanışma Vakfı ve Sivrihisarlılar Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Sivrihisarlılar bir araya geldi.

Sivrihisarlılar İftar Yemeğinde Buluştu
Yemeğe, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Sivrihisarlılar Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şakar, Sivrihisarlılar Dernek Başkanı Burhanettin Sarıkaya, Bozüyük Sivrihisarlılar Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Tanıtım Derneği Başkanı Taner Gürkök, Seyyid Battal Gazi Vakfı Başkanı Dr. Sırrı Kabadayı, Bozüyük ve Sivrihisar'da yaşayan Sivrihisarlılar katıldı.

Burada konuşan Sivrihisarlılar Dernek Başkanı Burhanettin Sarıkaya, Ramazan ayının özel bir ay olduğunu belirterek, Eskişehir ve Sivrihisar’da yaşayan hemşehrilerini bu vesile ile bir araya getirdiklerini söyledi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, iftarda hemşehrileriyle beraber olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, çok sayıda Sivrihisarlı’nın Eskişehir’de yaşadığına dikkat çekerek, gelecek yıllarda iftar yemeklerini stadyumda yapmak istediklerini kaydetti.

Gece sonunda Sivrihisarlılar Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şakar ve Bozüyük Sivrihisarlılar Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Tanıtım Derneği Başkanı Taner Gürkök tarafından Başkan Ataç'a tablo hediye edildi.
Kaynak: İHA