Şahinbey’de Yol Çalışması

Şahinbey Belediyesi tarafından 7 milyon metrekare alan üzerinde yapımına başlanan Yeşilvadi Projesi kapsamında Havaalanı yolunu Burç Kavşağı’na bağlayacak olan 50 metre genişliğinde 12 kilometre uzunluğundaki yolun Dutluğa kadar olan bölümü stabilize olarak tamamlandı.

Şahinbey’de Yol Çalışması
Gaziantep’in çehresini değiştirecek olan Yeşilvadi Projesi çalışma alanında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 50 metre genişliğinde 12 kilometre uzunluğunda yapımı devam eden yolun tamamlandığında şehir trafiğini rahatlatacağını söyledi.

Başkan Tahmazoğlu, şunları söyledi:
“50 metre genişliğinde 12 kilometre uzunluğundaki Havaalanı yolunu Burç kavşağına bağlayacak olan yolumuzun şuanda yol açma, yol yarma ve kod çalışması devam ediyor. Havaalanı yolundan Dutluğa kadar olan yol açma çalışmamız Stabilize olarak tamamlandı. Şuanda dutluk ile Erdem Koleji arasındaki bölgede yol açma çalışmamız devam ediyor. Yakın zamanda burasını da tamamlamış olacağız. Yol çalışmamızda alt yapı kuruluşlarının işlemlerini tamamlamasına müteakip yolumuzu bu yıl içersinde tamamen açıp halkımızın hizmetine sunacağız.”
Kaynak: İHA