Kügiad’tan İftar Programı

Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) tarafından iftar programı düzenlendi.

Kügiad’tan İftar Programı
Eski başkanlardan Mehmet Akdemir ve Volkan Turgut'un da katıldığı iftar yemeğine KÜGİAD'ın üyelerinin tamamına yakını katıldı.

İftar yemeğinde konuşan KÜGİAD Başkanı Mithat Delen, bu yıl dernek olarak 20. yıllarını kutladıklarını belirterek, derneklerine emeği geçen başkan ve yönetim kurullarına teşekkür etti. 'Derneğimiz bu yönetimler sayesinde güçlenerek bugünlere gelmiştir' diyen Delen, "Umut ediyorum ki bu birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmaz ve Kütahya'nın ortak hareket etmesi noktasında örnek bir birliktelik olur. Katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Zafer Kalkınma Ajansından hazırladıkları 'KÜGİAD 20 yılda 20 yeni girişimci yetiştiriyor' projesi ile destek aldıklarını da anlatan Delen, “KÜGİAD olarak hazırladığımız projenin eğitimleri tamamlandı. Eğitimlerimize katılan girişimcilerimizin aldıkları bu girişimcilik eğitimleri ile destek almalarına katkı sağlayacağız. Bu da bizi oldukça mutlu etmekte” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Delen, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte derneğe yeni katılan girişimcilere, üzerinde Türk bayrağı ve derneğin yeni logosunun bulunduğu flama hediye etti. İftar programı, eski Ramazanların geleneği olan oyunlar ve çeşitli eğlencelerle sona erdi.çenlere teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA