Edremit Körfezi'nden Kısa Kısa

BALIKESİR - Burhaniye Belediyesi, Gençlik Merkezi önüne ve Öğretmenler Mahallesi'nde kitap toplama kumbarası kurdu.

Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, kumbaralarla ilgili toplanan kitapların köy okullarına ve ihtiyaç sahiplerine verileceğini belirtti.

Eğitime çok önem verdiklerinin altını çizen Akova, "Geleceğimizin teminatı yavrularımıza sahip çıkmak önemli bir vazifemiz. Eğitimli bir gelecek oluşturmak adına çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik kitap kumbarası oluşturduk. Vatandaşlarımız okuduğu kitapları kumbaraya atacak. Bunları ihtiyaç duyulan okulların kütüphanesine vereceğiz" dedi.

-Edremit Ticaret Odası'ndan Zeytinli Belediyesine ziyaret-

Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aynur, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Arslan, ziyarette, odanın, ilçenin hem ticari hayatında hem de sosyal sorumluluk projeleri ile önemli rol alan öncü kuruluşlardan birisi olduğunu belirtti.

Aynur'un geçmiş yıllarda Altınoluk beldesinde başarılı hizmetlerde bulunduğunu ve aynı başarıları sürdüreceğine inandığını ifade eden Arslan, başarılar diledi.

-Ayvalık Balıkçı Barınağı ve çekek yeri projesi tamamlandı-

Ayvalık belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Ayvalık Balıkçı Barınağı ve Çekek Yeri projesinin tamamlandığını bildirdi.

Önümüzdeki hafta projenin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderileceğini dile getiren Türközen, projede, balıkçı barınağı, çekek yeri ve alanı, motor rıhtımı, gezi tekneleri yanaşma yeri bulunduğunu, hayata geçirilmesiyle Ayvalık'a ekonomik ve sosyal kazanımlar sağlayacağını vurguladı.

Kaynak: AA