Chp Göbü’de 400 Kişiye İftar Açtı

CHP Zonguldak İl Yönetimi Göbü Köyünde, 400 kişiye iftar açtı.

Chp Göbü’de 400 Kişiye İftar Açtı
CHP Zonguldak Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Ali İhsan Köktürk, CHP İl Başkanı Halil Furat çalışma ve iftar programlarını aralıksız sürdürüyor.

Öncelikle dün öğleden sonra, CHP İl Başkanlığında İlçe Başkanlarıyla bir değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Köktürk ve Furat, daha sonra Muslu Beldesine geçerek, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman’ı ziyaret ettiler.

Ardından, kahvehane ziyaretini gerçekleştirerek Muslulularla sohbet etti. Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Parmak, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Güney, CHP Zonguldak Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Ateş ve bir kısım yöneticilerin katılımıyla Göbü köyüne hareket ettiler. Akşam, Göbü’de dörtyüz’e aşkın kişinin katılımıyla bir iftar programı gerçekleştiren Köktürk ve Furat kısa bir konuşma yaptılar. Halil Furat, Göbü’lü ve Kurtköylü hemşerilere teşekkür konuşması yaptıktan sonra, Ali İhsan Köktürk Göbü’de iftar programında birlikte olmaktan büyük onur ve mutluluk duyduklarını belirtti.

Köktürk; “Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma duygularını öne çıkaran özel bir ay, iftar yemelerinin de, buna katkı sağlayan özel toplantılardır. Ayrıştırıcı ve siyasi içerikli bir konuşma yapmayı arzu etmiyorum. Konuşulacak pek çok şey olduğunu, insanlarımızın göç, işsizlik, yol, yoksulluk gibi konularda üzüntülüler. Ancak, bunları hep birlikte aşacağız”dedi

Köktürk, Furat ve CHP Ekibi bugün çalışma programlarını Beycuma’ya gerçekleştirecekleri ziyaret ve iftar programıyla sürdürecekler.
Kaynak: İHA