Burcu Esmersoy'dan babasına ağır beddua

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'dan babası Timur Esmersoy'a şok sözler....

Burcu Esmersoy'dan babasına ağır beddua
9 yıldır görüşmediği kızına ateş püsküren Timur Esmersoy 'Burcu cenazeme gelmesin' dedi.

Beyaz Tv'nin ulaştığı Timur Esmersoy'un, kızı Burcu Esmersoy hakkında söylediklerini duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız...

Timur Esmersoy, kızı Burcu Esmersoy'un kendisine hakaretler yağdırdığını söyledi.

Aralarının miras meselesi yüzenden açıldığını belirten Timur Esmersoy, “ Dedesinin daha 40 'ı çıkmadan dairenin satışını istedi” dedi.

Timur Esmersoy, kızının her akşam kendisi için beddua ettiğini söyleyerek'Her akşam dua etmiş beni düşmüş halimle görmek için... Allah belamı vermiş daha da verecekmiş'diye konuştu.

Öz kızının kendisine ettiği hareketleri kabul edemeyen üzüntülü baba Esmersoy, “ İçimde her şey koptu, en yakınlarıma vasiyet ettim kendisini cenazemde görmek istemiyorum” dedi.

Beyin kanaması geçirdiği dönemde de kızını aradığını ama kızının kendisiyle ilgilenmediğini söyleyen Baba Esmersoy, hastalığı ile haber veren yakınlarını da kızı Burcu Esmersoy tarafından'Bana ne, bana neden haber veriyorsunuz?'diye terslediğini söyledi.

Kızına karşı 'kırgın'olduğunu söyleyen Timur Esmorsoy sözlerini şöyle noktaladı: Ekranda şov yapıyor. Babasına hakaret edebilecek beddua edebilecek birisi nasıl başkalarına yardım edebiliyor?