Ak Partili Vekiller Adilcevaz’da
AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz, Adilcevaz’da esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinlediler.

Kiler, “Halkın ilgisi ve teveccühü gerçekten takdire şayandır. Adilcevaz halkı her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır. Adilcevaz’a çok daha güzel hizmetler yapacağız” dedi.
Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ise, “Açıkçası her sene Adilcevaz’a geldiğimizde vatandaşlarımız bize haklı tepkilerini gösteriyorlardı. Ancak bu sene yapılan hizmetleri gördükçe halkın ilgisiyle karşılaştık. Tüm Adilcevaz halkına teşekkür ediyoruz” dedi.
Bitlis Milletvekilleri ve yanlarındaki misafirler Adilcevaz Belediye Başkanı Adnan Göksoy’un vermiş olduğu iftara katıldıktan sonra ilçeden ayrıldılar.
