Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda Buluştu

KIRŞEHİR - Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, toplumun huzurunu bozmak isteyenlere fırsat verilmemesi gerektiğini söyledi.

Çakacak, bir otelde düzenlenen iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle buluştu. Yemeğe, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Garnizon Komutanı Albay Türker Yılmaz, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şahin, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, İl Müftüsü Mustafa Balık ve çok sayıda kişi katıldı.

Vali Çakacak, burada yaptığı konuşmada, Ramazan ayının ruhuna uygun olarak şehit aileleriyle güzel bir iftar yemeğinde buluştuklarını ifade ederek, "Şehit ailelerimizle ve gazilerle aynı havayı teneffüs etmekten, birlik ve beraberlik içerisinde olmaktan duyduğumuz mutluluğu özellikle ifade etmek istiyoruz. Şehitlerimizin anne babaları bizim annemiz babamız, kardeşleri bizim kardeşlerimiz. Bizler bu topraklar üzerinde yaşayan çok büyük bir aileyiz" dedi.

Anadolu topraklarının vatan olması için çok bedeller ödendiğini vurgulayan Çakacak, şunları kaydetti:

"Bu bedelleri görmek isteyenler Çanakkale'yi ziyaret edebilir. İstanbul'dan Edirne'ye, Kırşehir'den, Nevşehir'e bütün illerimizde huzurumuzu bozmaya çalışanlar var. Bizler bu oyunlara gelmemeliyiz. Huzurumuzu bozmaya çalışanlara fırsat vermemeliyiz. Bu cennet vatanımızda huzurlu bir şekilde yaşamamız gerekir."

Kaynak: AA