İso 500'de 9 Balıkesirli

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan, "İSO 500" listesine bu sene Balıkesir'den 9 firmanın girmeyi başardığı bildirildi.

Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, İSO 500'deki Oda üyelerini Balıkesir ve ülke ekonomisine sağladıkları katkılarından dolayı kutlarken Balıkesir için birlikte çalışmaya davet etti.

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Yönetim Kurulmu Başkanı İsmail Uğur imzasıyla yapılan açıklamada, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan İSO 500 listesine bu sene Yarış Kabin San. ve Tic. A.Ş., Bupiliç Entegre Gıda San. Tic. A.Ş. ve Teksüt Süt Mamülleri San. ve Tic. A.Ş. ile daha önceki dönemde de İSO 500 listesinde bulunan BANVİT Bandırma Vitaminli Yem Sanayii A.Ş, Şeker Piliç ve Yem San. Tic. A.Ş., Yörsan Gıda Mamülleri San. ve Tic. A.Ş., Turyağ Gıda San. ve Tic. A.Ş., Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş., Mar Tüketim Maddeleri İhracat İthalat San. ve Tic. A.Ş.’ nin bu başarılarını devam ettirdikleri bildirildi.

BSO Başkanı İsmail Uğur, "Bu firmalarımızı gösterdiklyeri başarılarından dolayı tebrik ederim. Gelişen Türkiye’nin büyük şehri Balıkesir’in önümüzdeki dönemde de başarısını katlayarak büyüteceğine inanıyorum. Balıkesir Sanayi Odası olarak sanayimizi geliştirme ve istikrar adına gerekli çalışmaları yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bu uğurda tüm ilgili ve sorumluları birlikte çalışmaya davet ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA