Bakan Çelik Mudanya'da

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, TBMM’nin tatile girmesinin ardından geldiği Bursa’daki çalışmaları sırasında Mudanya ilçesini ziyaret etti.

Bakan Çelik Mudanya'da
Mudanya’yı ziyaret eden Bakan Faruk Çelik, AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Kadir Kahraman ile birlikte partililer ve Mudanyalı vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların görüşme taleplerini de kırmayan Bakan Çelik, vatandaşların yanlarına kadar giderek sorunlarını dinledi ve kendilerine yardım edeceğini belirterek gönüllerini aldı

Bakan Çelik'i Mudanya’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, “İlçemizde Bakanımız Faruk Çelik'i, Bursa Milletvekilimiz İsmet Su ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe'yi ağırlıyor olmaktan mutluyum. Bakanımız hem bizlerle hem de vatandaşlarla sohbet ederek, onların sorunlarını sıkıntılarını dinleyerek yardım ve destek sözü verdiler. Bizler de ilçemizin önemli çalışmaları konusunda kendisine açıklayıcı bilgiler verdik" dedi.

Kaynak: İHA