Ak Parti Yakakent İlçe Teşkilatı İftar Programı

AK Parti Yakakent İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği iftar programına katılan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Yakakent'e spor kompleksi kazandıracakları müjdesini verdi.

Ak Parti Yakakent İlçe Teşkilatı İftar Programı
AK Parti Yakakent İlçe Teşkilatı'nın organize ettiği iftar programı Yakakent Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. İftar yemeğine AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Yakakent İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu, köy ve mahalle muhtarları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçe Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

İftar öncesi masaları tek tek dolaşan AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ve İl Başkanı Fuat Köktaş vatandaşlarla sohbet ederek Ramazan ayını tebrik etti. Yakakent’e müjdeyle geldiğini söyleyen İl Başkanı Fuat Köktaş, “Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'tan aldığım bilgiye göre, Yakakent Kapalı Spor Salonu yapımı için Özel İdare'ye parasının aktarılmış durumdadır. İhalesinin de bu yıl içinde yapılması planlanmakta ve Yakakent ilçemize yakışır bir spor kompleksinin kazandıracağız” dedi.

TBMM’de oy birliği ile kabul edilen ve şehit yakınları ile gazileri ilgilendiren kanun ile bugüne kadar şehit ailelerinin yaşadığı birçok sorunun ortadan kaldırdığını belirten Köktaş, “Şehit ailelerinin ve gazilerimizin hakları genişletilmiş ve mağduriyetleri sona erdirilmiştir. Bu düzenleme yapılırken şehit yakınları ve gazilerimiz için devletin tüm imkanları kullanılmıştır. Kanun kapsamına giren şehit ve gazilere tazminat, maaşlarında artış, iki istihdam hakkı, faizsiz konut kredisi, ücretsiz ulaşım ve elektrik, su indirimi gibi birçok hak getirilmiştir. Üzerimizde çok büyük bir sorumluluk var. En büyük gücümüzü teşkilatlarımızdan alıyoruz. Veren olmayı hedefleyen çalışma sonucunda bugünlere geldik. Kendi içimizde bir olduğumuzda başarmamak için hiçbir neden kalmıyor. Milletimizin sağduyusu çok önemlidir. Millet ne zaman bir kördüğüme girse bu kördüğümü sandıkla referandumla kendisi çözer. Bizi bir arada tutan güç önemlidir. Bu duyguyu kaybetmediğimiz sürece tüm başarılar bizim. İnandığımız zaman başarmamamız için hiçbir neden yok” diye konuştu.

76 MİLYON HEP BİRLİKTE KAZANIYOR
2009 yılında Türkiye'nin ihracatı 101 milyar dolar iken, 2012 yılında 152,5 milyar dolara çıktığını ifade eden Köktaş, “Türkiye geçen yıl dünyada ihracatını en fazla artıran ikinci ülke oldu. O gün bugündür gidilmedik ülke, görüşülmedik üst düzey yönetici kalmazken, iş adamlarımız dünyada adeta karış karış gezmedik ülke bırakmadı. Eğitimden sağlığa, adaletten ulaşıma Türkiye'de 80 yılda yapılan hizmetlerden fazlasına ülkeye kazandıran AK Parti iktidarı sadece hizmetlerle dolu 10 yılı değil, ülkenin kötü kaderi haline gelmiş ekonomik ve siyasi istikrarsızlığı da geride bırakmıştır. Türkiye'de güvenin ve istikrarın hakim olduğu kalkınmanın, demokratikleşmenin, özgürlüklerin alabildiğine genişlediği bir 10 yılı 76 milyon insan doyasıya yaşıyor. Türkiye'nin her köşesinde AK Parti iktidarının eserleri birer birer yükseliyor. Hatırlayın 2000-2001 yıllarında bir gecede dolar 2 katına çıkıyordu, faizler yüzde 7 bin 500 artıyordu, ülkenin bir gecede yüzde 50 fakirleştiğini, 3-5 kişinin de yüzde bin 500 zenginleştiğini hatırlatmak isterim. Artık o dönemler geride kaldı. AK Parti ile milletimiz kalkınıyor, ülkemiz kalkınıyor. 76 milyon insan hep birlikte kazanıyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA