222 Talihli Otomobil Sahibi Olacak

ANKARA - Başkentte 14 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen Ankara Shopping Fest kapsamında banka kartı ve kredi kartıyla alışveriş yapan 222 talihli, düzenlenen çekilişle Fiat Fiorino sahibi olacak.

Ankara Ticaret Odası'ndan yapılan yazılı açıklamada, ATO Başkanı Salih Bezci, her 25 liralık alışverişin bir çekiliş hakkı kazandırdığı festival kapsamında talihlilerin belirleneceği çekilişlerin yarın saat 10.00'da Congresium ASF Merkezi'nde başlayacağını ve Perşembe günü mesai saati bitiminde sona ereceğini bildirdi.

Bezci, Ankara Shopping Fest'in bu yıl bol hediyeli bir organizasyona imza attığını belirterek, "Bir yandan otomobil çekilişi için uğraşırken diğer yandan gelecek yıl için festival hazırlıklarına başladık. Tüm hediyeler anlamlı ancak en önemli hediye, Ankara'nın marka olarak dünyanın önemli turizm destinasyonları arasına girmesi olacak" ifadelerini kullandı.

Açıklamaya göre, Bankalararası Kart Merkezi işbirliğiyle Ankara 46. Noter Katibi ile Milli Piyango yetkilileri huzurunda gerçekleşecek çekilişlerde ilk gün asıl talihliler belirlenirken, ikinci gün toplar yedek talihliler için çekilecek. Halka açık yapılacak çekiliş törenine vatandaşlar izleyici olarak katılabilecek. Kazanan talihliler 30 Temmuz Salı günü kamuoyuna duyurulacak. ÖTV ve KDV dışındaki tüm yasal sorumlulukların talihliler tarafından karşılanacağı otomobiller eylül ayında teslim edilecek.

Kaynak: AA