Vali Öztürk Kepez Ramazan Etkinliği’nde

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Kepez Belediyesi Ramazan etkinlik alanını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla Ramazan ayının sevincini paylaştı.

Vali Öztürk Kepez Ramazan Etkinliği’nde
Kepez Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri, hem ziyaretçileriyle hem de düzenlenen programlarla devam ediyor. Antalya Valisi Sebahattin Öztürk de Kepez Belediyesi Ramazan etkinlik alanını ziyaret ederek, vatandaşların sevincine ortak oldu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ile birlikte alışveriş stantlarını gezen Vali Sebahattin Öztürk, sohbet ettiği vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Öztürk, Antalya Meslek Eğitim Kursları (AKMEK) standını ziyaretinde, kursiyerlerin hazırladığı yaş pasta sürpriziyle karşılaştı. Vali Öztürk, Başkan Hakan Tütüncü’yle birlikte pastayı keserek, bu coşkunun Kepez’de daim olmasını diledi.

Ziyarette, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahatttin Bayraktar, Vali Öztürk’e ve Başkan Hakan Tütüncü’ye isimlerinin yazılı olduğu çini tabak hediye ederek, hizmetleri için teşekkür etti.
Kaynak: İHA