Ülkü Ocaklarından İftar

Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Denizli Ülkü Ocaklarının düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Ülkü Ocaklarından İftar
Denizli Ülkü Ocakları binasındaki iftar yemeğine Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Türkiye Kamu Sen Denizli İl Temsilcisi Turgay Demirtaş, Denizli Ülkü Ocağı Başkanı Hüseyin Ülgen ve vatandaşlar katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Denizli Ülkü Ocağı Başkanı Hüseyin Ülgen, “İftar yemeğimizi onurlandıran Vali Yardımcımız Abdullah Acar'a teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum. Ramazan-ı Şerif’in gerektirdiği gibi, aramızdaki muhabbet ve bağlılığı artırmak, bu mukaddes ayın maneviyatına birlikte varmak amacıyla bu iftar programını düzenlemiş bulunuyoruz. Ramazanın bizlere sağladığı bu manevi havayı sizlerle paylaşmak bizlere ayrıca mutluluk verecektir. Nefislerin terbiye edildiği, mertebelerin yükseldiği, iman gücünün arttığı böyle önemli bir ayı Rabbim hepimize layıkıyla geçirmeyi nasip etsin. Ramazan ayının tüm Türk ve Müslüman alemine hayır ve bereket getirmesini dilerim” dedi.

Ocak Başkanı Ülgen, iftar yemeğinin ardından Vali Yardımcısı Acar’a ocak binasını gezdirerek Ülkü Ocaklarının yaptığı çalışmalar hakkında Vali Yardımcısı Abdullah Acar’a bilgi verdi. Acar, Ülkü ocaklarının misafirperliğinden dolayı Başkan Ülgen’e teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
Kaynak: İHA