Tavşanlı'dan Kısa Kısa

KÜTAHYA - Tavşanlı Belediyesi, ilçede bulunan şehit aileleri, gaziler ve engelliler için iftar yemeği verdi.

Belediye Meydanı'nda verilen yemekte konuşan Belediye Başkanı Mustafa Güler, evlatlarını bu topraklar için şehit ve gazi veren aileler için yapılan hiçbir şeyin bu fedakarlığı karşılamayacağını söyledi.

Şehit aileleri ve gazilerin Allah'ın bir emaneti olduğunu belirten Güler, şunları kaydetti:

"Her mahalleden iftar davetimize icabet ederek bizleri sevindiren şehit ailesi, gazi, engelli ve diğer vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Birlik, dayanışma ve bağışlanma ayı olan bu mübarek ramazan ayında iftar programına yoğun olarak ilgi gösterip katılımınız, sizlerin duası ile güç bulan biz idarecilere güç katmaktadır. Bu vesile ile dualarınızı bizlerden esirgememenizi diliyorum."

Daha sonra İlçe Müftüsü Mecit Amil'in şehitler için dua okumasının ardından, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle son buldu.

İftara, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ve Kaymakam Numan Hatipoğlu da katıldı.

- Belediyeye iki yeni iş makinesi alındı

Tavşanlı Belediyesi, bünyesine kattığı iki yeni iş makinesiyle araç filosunu güçlendirdi.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, yaptığı açıklamada, belediyenin en son geçtiğimiz günlerde aldığı iş makinesinin yanı sıra, iki yeni hizmet aracını da bünyesine kattığını bildirdi.

Belediye olarak 2009 yılından beri araç filosunu iş makinesi, itfaiye, binek araç, kamyon gibi hizmet araçları alımı ile güçlendirdiğini belirten Güler, "Halkımıza daha hızlı ve verimli hizmet yapabilme adına hiç bir şey kaçmıyoruz. Yeni makine, teçhizat ve araçlar ihtiyaçlar dahilinde ilçeye kazandırmaya devam edeceğiz" ifadesine yer verdi.

Kaynak: AA