Spor kulübünde iğrenç olay

Etilerspor Kulübü, taciz skandalıyla çalkalanıyor.

Spor kulübünde iğrenç olay
Futbol camiasının genç yetenek avcısı Etilerspor Kulübü, taciz skandalıyla çalkalanıyor. İddiaya göre geçmişte Aykut Kocaman, Müjdat Yetkiner, Abdullah Ercan gibi isimlerin hocalığını yapan Etilerspor Kulübü Genel Kaptanı 60 yaşındaki Gökhan K. genç takımın bazı futbolcularına tehdit ve baskı yoluyla cinsel istismarda bulundu. Gökhan K. kulüp başkanı Hızır Cambaz 'ın oğlunu da kulübe getirdiği kızla ilişkiye girmeye zorladı.

Vatan'ın haberine göre; hakkında 4 velinin şikayetçi olduğu Gökhan K. 'nin cinsel istismarına uğrayan gençlerden çoğunun 18 yaşından küçük olduğu belirtildi. Olay sonrasında Gökhan K. 'nin evinde arama yapan polis cinsel içerikli görüntülerin yer aldığı 3 hard-disk ile bilgisayalara el koydu. Etilerspor cinsel istismara uğrattığı öğrencileriyle evinde bir araya geldiği belirtilen Gökhan K. ile Gökhan K. 'ya yardımda bulunduğu söyleyen genç takımın 3 öğrencisini kulüpten ihraç etti.

Annesinin evinde

Etilerspor Kulübü Başkanı Hızır Cambaz kendi çocuğunun da aralarında bulunduğu 18 yaş altı çok sayıda öğrencisinin olaydan psikolojik olarak olumsuz etkilendiğini söyledi. Gökhan K. 'nin yargılandığı davaya müdahil olacaklarını da belirten Cambaz, şunları anlattı: “Gökhan K. hepimizi yetiştiren bir hocaydı. Gökhan K. oğluma bir kızla beraber olma ve görüntüleri çekme teklifinde bulunmuş. Çocuklar baskı ve tehdit altında olduğu için hiçbir şey anlatamamışlar. Olaydan haberimiz olduğu anda kendisini kulüpten men ettik. Herşeyi alzheimer hastası annesiyle yaşadığı evin bir odasında yapmış.”