Sivas Müftüsü Şahin, İftar Programına Katıldı

SİVAS - Sivas Müftüsü Yusuf Şahin, sevgi evlerinde kalan çocuklar ve Kuran kursu öğrencileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Şahin, bir restoranda düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, "Kuran kursu ve sevgi evlerindeki öğrencilere, içinde bulunduğumuz Ramazan-ı şerifin feyiz ve bereketinden en iyi şekilde yararlanmayı bize nasip eylesin, bu iftar benim için son derece anlamlı son derece kıvanç veren bir iftardı. Çünkü Allah Resulü çok değer verdiği sevdiği ve Allah resulüne, ikinci iman edenler arasında bulunan henüz 10 yaşında olan Hz Ali radıyallahu anh yaşıtları bu yavrularla beraber olmaktan mutluyum" dedi.

Kendileri için en anlamı iftarın bu iftar olduğunu belirten Şahin, "Benim için en anlamlı iftar bu iftardı. Dolayısıyla sevgi evlerinde kalan yavrularımıza ve hocalarına teşriflerinden dolayı teşekkür ederim. Kuran kursu öğrencileri hanımefendi, beyefendi, Allah'ın kelamını gelecek nesiler aktarmak için ezberletme imamlık yapma hususunda fedakarlıklarıyla geri durmayan kuran kursu öğretilerine teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: AA