Sasiad, Mhp’yi Ağırladı

Salihli Sanayici ve İş Adamları Derneği (SASİAD) MHP Salihli Belediye Başkan adayı Mahir Köseler ve İlçe yönetimini iftar yemeğinde ağırladı.

Sasiad, Mhp’yi Ağırladı
Özel Zuhal İlk Öğretim Okulu’nda düzenlenen iftar programının ev sahipliğini SASİAD adına Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Yörükoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri yaparken Salihli Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkan Adayı Mahir Köseler, MHP ilçe Başkanı Erol Sakarya, Kadın Kolları Başkanı Ufuk Gök ile yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

SASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Yörükoğlu Salihli MHP Belediye Başkanı Mahir Köseler ve MHP ilçe Teşkilatı yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yörükoğlu, "Şehrimizin bu ve benzer buluşmalara ihtiyacı var. Bölge ekonomisi hakkında fikir alışverişinde bulunduk." dedi.

Salihli MHP Belediye Başkan Adayı Mahir Köseler, kendilerini iftar programında ağırlayan SASİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederken, ramazan ayının bu ve benzer buluşmalar için bir fırsat olduğu üzerinde durarak "Bilhassa fazlalıklarımızı fark ettiğimiz ama en çok da eksikliklerimizi gözden geçirdiğimiz, yoksulların ve çaresizlerin halinden anlama şuuru kazandığımız, nimetlerin kadrini bildiğimiz bir zaman dilimindeyiz. Salihli ekonomisini ve sanayisini geliştirip istihdamı artırmak için elimizden gelen her şeyi yapmak için bu yola çıktık, İftar programına davetiniz için tüm SASİAD üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA