Orfoz ve Lahos Yasağı Devam Ediyor
Antalya İl Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü ile Antalya Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ve Komutanlığa bağlı unsurlar tarafından Mayıs ayında orfoz ve lahos balıklarının avcılığına yönelik başlayan denetimler devam ediyor.

Dallı, Antalya Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ve Komutanlığa bağlı unsurlar ile 25 Mayıs-25 Haziran tarihleri arasında orkinos avcılığına yönelik ortak denetimler gerçekleştirildiğini, iki kurum arasındaki işbirliğinin orfoz ve lahos denetimlerinde de devam ettiğini kaydetti.
Su ürünleri kontrollerinin denizde ve karaya çıkış noktalarında devam edeceğini belirten İl Müdürü Dallı; yasağa uymayanların ürünlerine el konulacağına ve 923 TL idari para cezası uygulanacağına dikkat çekti.
