Gümüşhaneli Dağcılar İftarda Buluştu

Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) üyesi sporcular, aileleriyle birlikte bu yıl 5.si düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gümüşhaneli Dağcılar İftarda Buluştu
Kulüp üyesi sporcular, eş ve çocukları ile toplam 44 kişiden oluşan grup, merkeze bağlı Gümüşkaya köyünde Alaattin Çiçek’e ait bahçede iftar yaptı. Çocukların doyasıya oyun oynadığı, sporcu eşlerinin bir araya gelerek sohbetler ettiği programı bu yıl 5.kez düzenlediklerini ifade eden kulüp başkanı Mustafa Akbulut, birlik ve beraberliği vurgulamak amacıyla düzenledikleri etkinlikte yılda bir kez de olsa sporcuların eş ve çocuklarıyla bir araya geldiğini söyledi.

Kelkit, Şiran ve merkezde ikamet eden sporcuların oluşturduğu kalabalık gruba etkinlik için hem bahçelerini hem de gönüllerini açan Ernail ve Rıfkı Çiçek ile Çiçek ailesine de teşekkür eden Akbulut, “İmece usulü ile 5 yıldır yaptırdığımız özel yemeğin yanında Çiçek ailesinin hanımlarının yaptığı ev yapımı tatlı ve su böreğinin de tadına baktık. İftar yemeğimiz artık geleneksel hale geldi. Katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA