Altaç, Çınar Danışma Meclisinde Konuştu

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Çınar İlçe Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, AK belediyecilik anlayışıyla halkımıza hizmet edeceklerini söyledi.

Altaç, Çınar Danışma Meclisinde Konuştu
Çınar Danışma Meclisi Toplantısı’na, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Cuma İçten ve Oya Eronat ile İl Başkanı Aydın Altaç, İl Başkan yardımcıları Ahmet Ay, Adnan Nabikoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, 2014 yerel seçimlerini çok önemsediklerini belirterek seçim çalışmalarına hız verdiklerini ifade etti.

Altaç, AK Parti’nin hizmet üreten ve halkı için çalışan belediyecilik anlayışını vatandaşlarımızın çok iyi bildiğini belirterek şunları söyledi: "Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyelerini kazanacağız. AK belediyecilik anlayışıyla halkımıza hizmet edeceğiz. Diyarbakır her şeye layıktır.” AK Parti Hükümeti’nin 11 yıllık iktidarı dönemindeki icraatlarını anlatan Altaç, şöyle konuştu: “AK Parti olarak 11 yılda partimizin ülke genelinde yapmış olduğu reformları ve hizmetleri herkes çok iyi biliyor. Hükümetimizin iktidarında ilimiz çok iyi bir noktaya geldi. Örnek olarak çevre yolları, yapılan sağlık çalışmaları, eğitim çalışmaları, alt ve üst çalışmalar, medyanın önündeki engellerin kaldırılması ve daha sayamayacağımız birçok yatırımı ve çalışmaları gerçekleştirdik.”
Kaynak: İHA