Ak Parti Pozantı İlçeden İftar

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Pozantı İlçe Başkanlığınca iftar yemeği verildi.

Ak Parti Pozantı İlçeden İftar
Pozantı Belediyesi Yüzme Havuzu'nda İlçe Başkanı Ramazan Demir ile İl Yönetim Kurulu üyesi Kürşat Akpınar'ın ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, eski milletvekili Sıtkı Cengil, il yönetim kurulu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Pozantı Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetici ve üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, STK temsilcileri, partililer ve bin civarında vatandaş katıldı.

İftar yemeğinin açılış konuşmasını yapan AK Parti Pozantı İlçe Başkanı Ramazan Demir, tüm İslam aleminin ve vatandaşların Ramazan'ını tebrik ederek, buruk başlayan Ramazan ayının sevinçli bitmesini temenni etti. Yemeğe katılan partili partisiz herkese teşekkür eden Demir, bu tür buluşmaların kaynaşmayı ve yenilenmeyi sağladığını ifade etti.

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar da Ramazan ayının birlikteliği ve yardım duygusunu güçlendiren bir ay olduğunu belirtti.

Ünüvar, özellikle Mısır'da yaşanan darbe olayının ve Suriye'deki çatışmaların hala devam etmesinin Ramazan ayının üzüntüyle başlamasına sebep olduğunu kaydederek, "Dünyanın değişik bölgelerinde sıkıntı çeken kardeşlerimize dualarımızı yollamayı ihmal etmeyelim" dedi.

Ramazan'ın feyz ve bereketini paylaşmak için bir araya gelindiğine işaret eden Ünüvar, şöyle devam etti:
"Bu akşam ki iftar soframıza teşrif eden siz değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Yüce Allah Rahman sıfatıyla, inansın inanmasın çalışan herkese başarı veriyor. Bizimde çok çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Yapılan işlerin, üretilen hizmetlerin farkına varmak lazım. Galiba üretilenleri kanıksadık. Bu kanıksamayla da unuttuk gibi. Türkiyemizin yakaladığı ilerleme, gelişim ve değişim bazılarını rahatsız etti. Ve bunun üzerine Türkiye'nin huzuruna kastettiler. Bizim huzurumuzu kaçırmaya çalıştılar ama başarılı olamadılar. Güçlü bünyeler vücuda giren virüslere karşı hemen savunmaya geçer ve zararlı virüslere geçit vermezler. Aynı bunun gibi birliğimizi beraberliğimizi bozmadan dayanışma içinde olmamız çok önemli. Bugün bu mekanda ortaya çıkan tablo; devletin ve milletin adamları aynı masada aynı nimetlerle iftar yaptılar. Ülkemizin kıymetini bilelim. Türkiye otobanda yokuş tırmanan treyler gibi yol alıyor. 11 yılda önemli mesafeler kat edildi. Geldiğimiz yol ve gideceğimiz yol uzun ve meşakkatli de olsa durmadan yol almaya devam etmeliyiz. Rampa tırmanırken yolda kalmak, duraklamak iyi netice vermez. Tekrar yola devam etmek isterken biz geri geri gidebiliriz. Buna müsaade etmeyelim ve birlikteliğimizden, dayanışmamızdan asla taviz vermeyelim. Rabbim bizlere daha nice Ramazanlara erişmeyi nasip etsin. Bu organize için emek verenlere de teşekkür ediyorum. 600 kişi beklenirken yaklaşık bin kişi geldi ama hiç bir karmaşa yaşanmadı. İşte bizim halkımız, işte bizim teşkilatımız budur. Kargaşa çıkarmadan, kimseyi kırmadan iş yapmanın önemi de burada yatmaktadır."
Kaynak: İHA