Sivas İl Özel İdaresinden İftar

SİVAS - Sivas İl Özel İdaresi, ramazan ayı dolayısıyla iftar verdi.

İl Özel İdaresi Ek Hizmet Binası Sosyal Tesislerinde verilen iftar sonrası, İl Müftüsü Yusuf Şahin dua etti. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, yaptığı konuşmada, ramazanın rahmet ve paylaşma ayı olduğunu belirterek, "Kutsi, ulvi kavramların en fazla söylendiği, hissedildiği, yaşandığı bu dönemde aynı ortamı teneffüs ettiğimiz için kendimi bahtiyar hissediyorum. Böyle günlerin devam etmesini diliyorum" diye konuştu.

İftar programını her yıl düzenlediklerini ve bunu gelenekselleştirmek istediklerini belirten Ayhan, şunları söyledi:

"Gönül isterdi ki tüm muhtarlarımızı, tüm bölge temsilcilerini, herkesi buraya davet edelim ama yerimiz dar, gönlümüz çok geniş. Şehit yakınlarımızdan, gazilerimizden, muhtarlarımızdan, siyasi parti temsilcilerimizden, iş adamlarımızdan tüm kesimleri temsil eden gruplarından davet etmeye çalıştık. İnşallah diğer gruplar da bunu anlayışla karşılar. Buraya kadar teşrif ettiğinizden dolayı teşekkür ediyor, kazasız belasız hayırlı ramazanlar diliyorum."

İftar yemeğine Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Köse, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, siyasi parti temsilcileri, İl Genel Meclisi üyeleri, bazı kaymakamlar ve ilçe belediye başkanları, gaziler ve şehit aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA