Milletvekili Ürün İftar Programlarına Devam Ediyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, partisinin Emirdağ İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Ramazan ayının rahmet, bereket, kardeşlik ve dayanışma ayı olduğunu söyledi.

Milletvekili Ürün İftar Programlarına Devam Ediyor
Gerçekleştirilen iftar yemeği öncesinde bir konuşma yapan Ürün, Ramazan’ın birlik ve beraberliği en büyük sembollerinden birisi olduğunu kaydetti.

Ramazan Ürün “Mübarek Ramazan ayının evveli rahmet, ortası mağfiret sonu ise Cehennem azabından kurtuluştur. Ramazan ayında yardımlaşma ve kaynaşmanın en güzel örnekleri sergilenir, Ramazan ayında ve sonrasında en önemli husus fakirleri yoksulları gözetmektir. Bu noktada hem teşkilat olarak, hem de toplum olarak gereken hassasiyeti göstermekle mükellefiz” dedi.

Ürün, ayrıca yaklaşık 500 kişinin iftar yaptığı programı düzenleyen Emirdağ İlçe Teşkilatına da teşekkür etti. İftar programına Ürün’ün yanı sıra AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Hacı Halil Yedikapu, Belediye Başkanı Cengiz Pala, İl Genel Meclisi Üyeleri Yusuf Demir, Mevlit Ergürbüz ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ürün daha sonra İlçe Başkanı Yedikapu ve teşkilat mensupları ile birlikte Gömü beldesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Hakkı Tekin ile sohbet etti.
Kaynak: İHA