Eğitim-bir-sen, Hasan Başyiğit İçin Veda Programı Düzenledi

Afyonkarahisar ili İhsaniye ilçe milli eğitim müdürlüğüne atanan Eğitim-Bir-Sen Kütahya Şube Başkan Yardımcısı Hasan Başyiğit için iftar programı düzenlendi.

Eğitim-bir-sen, Hasan Başyiğit İçin Veda Programı Düzenledi
Hasan Başyiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmadan önce Kütahya Abdurrahman Paşa ilkokulu Müdürü ve aynı zamanda Eğitim-Bir-Sen Kütahya Şubesi Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Program sonrası duygularını ifade eden Hasan Başyiğit; yıllardır bulunduğu Kütahya ili ve Eğitim-Bir-Sen camiasından ayrılmanın kolay olmadığını, okul müdürlüğüne göre daha üst bir görev olan ilçe milli eğitim müdürlüğüne atanmanın verdiği mutluluğun yanında değerli dava arkadaşlarından ayrılmanın da burukluğunu yaşadığını belirtti.

Eğitim-Bir-Sen Kütahya şube başkanı Kamil Uçan, “Sendikamızda çeşitli görevlerde bulunduktan sonra son iki dönemdir toplu sözleşme ve mevzuat konularında sendikamızı temsil eden başkan yardımcımızın aramızdan ayrılması içimizde bir burukluk oluştursa da, daha iyi bir göreve atanmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Hasan Başyiğit kardeşimizin Kütahya ilinden ayrılmasını bir son değil, güzel bir başlangıcın ilk adımı olarak görüyor ve kardeşimizin daha iyi makamları fazlasıyla hak ettiğini biliyoruz” dedi.

Program sonrası şube başkanı kamil Uçan, Eğitim-Bir-Sen Kütahya şubesi adına Hasan Başyiğit’e bir plaket vererek yeni görevinde üstün başarılar diledi.
Kaynak: İHA