AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı

ORDU - AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, "Hayatta tutunacak tek dalı olan, 3 dönüm bahçedeki fındıktan başka dalı olmayan kişilerden yana olduğumuzu ilan ettik ve bir kez daha ilan ediyorum" dedi.

Partisinin Ordu İl Başkanlığı'nca düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşma yapan Şahin, fındık fiyatının yükseleceğini belirtti.

"Geçen 10 yılda Ordu'yu savaş meydanı haline getiren fındık konusundaki sessiz dönüşümü birlikte yaşamaktayız" diyen Şahin, şöyle konuştu:

"Burada AK Parti olarak ve AK Partili 'ben' olarak tavrımızın her zaman ve her şekilde üreticiden yana, küçük üreticiden yana, mağdurdan yana, hayatta tutunacak tek dalı olan, 3 dönüm bahçedeki fındıktan başka dalı olmayan kişilerden yana olduğumuzu ilan ettik ve bir kez daha ilan ediyorum. Allah'a şükür o piyasa bunun üzerine kurulu. Geçtiğimiz sene kırmızı çizginin altında yüzmek isteyen piyasa oyuncularının tehlikeli sularda yüzdüğünü söyledik. İçlerinde belki benim de dostum vardı ama benim dostum halktır, hak sahibidir. Hak sahibinden daha öteye bizim bir dostumuz olamaz. Tehlikeli sulardan istemeselerde biz onları çektik. Kırmızı çizgimiz 4 liraydı. Allah'a şükür bugün 6 liraya geldi ve yukarıya doğru gidecek."

Kaynak: AA