Yaz Kampları Törenle Başladı
Uşak Belediyesi’nin yaz aylarını gençlerin daha iyi değerlendirmesi adına başlattığı gençlik kampları açılış töreni gerçekleştirildi.

Yaz aylarının değerlendirilmesi için kampların önemli bir fırsat olduğunu söyleyen Erdoğan, "Derslerinde başarılı olan ve dar gelirli ailelerimizin çocuklarını önceliğine koyduğumuz kamplarımızın fayda sağlayacağına yürekten inanıyoruz. Daha önce Beyoğlu Belediyesi tarafından da uygulanan proje örnek olmuştur. Bizde bu yıl başladığımız bu çalışmanın her yıl devam etmesini arzu ediyoruz” dedi.
Kampların 9 hafta boyunca süreceğine belirten Erdoğan, her hafta farklı bir grubun kamplara katılacağını belirtti.
Birçok farklı aktivitenin kamplarda çocuklara sunulacağını dile getiren Erdoğan,” Kamplarımız çok yönlü olmakla birlikte çocuklarımıza olumlu katkı sağlayacak aktiviteler ile dolu olacaktır. Spor kurslarından resim sanatına, müzik kurslarından halk oyunları kurslarına kadar çocuklarımıza imkanlar sunacağız. İnanıyoruz ki çocuklarımız unutamayacağı bir hafta geçirecekler” ifadesini kullandı.
