Pamuk: 'ak Parti Bu Gözyaşını Mutlaka Dindirecek'

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, "Şiddet ve terör bu ülkeye acıdan, kandan ve gözyaşından başka bir şey getirmemiştir.

AK Parti meşru çizgide kalarak, bu gözyaşını mutlaka dindirecektir" dedi.

61. Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Pamuk, “AK Parti’yi demokratik yollarla yenemeyeceklerini anlayanlar, iftira ve şiddete başvuruyorlar. AK Parti iktidarıyla derinleşen ve şeffaflaşan bir hükümet kimliği var artık. Türkiye uluslar arası ilişkilere dönük söylemlerinde dengeyi tutturmuştur” ifadesini kullandı.

Şiddet ve terörün Türkiye’ye acıdan, kandan ve gözyaşından başka bir şey getirmediğini söyleyen Pamuk, şöyle devam etti:
“AK Parti meşru çizgide kalarak, bu gözyaşını mutlaka dindirecektir. AK Parti’nin Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi’nin içinde her etnik unsur var. AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatı olarak bizler, meselenin hassasiyetinin farkında olarak temkinliyiz, dikkatliyiz ama umutluyuz. Bu süreçte gerçekten yapıcı rol almak isteyenler sabırlı ve sorumlu şekilde davranmalıdır.”
Başbakanın halka karşı her zaman yumuşak ve yapıcı bir dil kullandığını belirten Pamuk, “Sayın Başbakanımız, şehitlerimizin ruhunu, şehit ailelerimizin hissiyatını, milletimizin değerlerini asla zedelememiştir. Aklıselim vatandaşlarımız bu oyuna gelmeyecektir. Hep birlikte bu oyunu bozacağız. Kimsenin Milli birlik ve Kardeşlik sürecini dinamitlemesine fırsat vermeyeceğiz” dedi.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte iftira kampanyalarının da arttığını belirten Pamuk şunları kaydetti:
“Yerel seçimler yaklaşıyor. İftira ve dedikodu kampanyaları da çoğalıyor. Önümüzdeki günlerde bu kampanyalar daha da çoğalacaktır. Bizim ahlakımız, bizim medeniyetimiz, bizim insanlık anlayışımız iftira atmaya izin vermez. Çünkü hizmet için koşanların ve proje üretenlerin iftira üretmek için vakitleri olmaz zaten.”
Kaynak: İHA