Bitlisliler Burak Kut İle Coştu

Ünlü şarkıcı Burak Kut, "4. Uluslararası Bitlis-Van Su Sporları Festivali” kapsamında Bitlis'te konser verdi.

Bitlisliler Burak Kut İle Coştu
Van Gölü'nde düzenlenen "4. Uluslararası Bitlis-Van Su Sporları Festivali", 29 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirildi.

Festivalde düzenlenen etkinlikler renkli gösteri ve yarışmalara sahne oldu.

Etkinlikler kapsamında ünlü pop müzik şarkıcısı Burak Kut, Bitlis'in Tatvan ilçesinde ücretsiz halk konseri verdi. Tatvan sahilinde düzenlenen konserde, vatandaşlar keyifli dakikalar yaşadı. Burak Kut, konser öncesinde ise Bitlis Valisi Veysel Yurdakul Van Gölü'nde su kayağı yaparken, kendisine botta eşlik etti ve halkı selamladı.

"BAŞKA SANATÇILAR DA BÖLGEYE GELMELİ VE HALKLA KAYNAŞMALI"
Kendisini izlemeye gelen yüzlerce Bitlisliye birbirinden güzel şarkılar söyleyen Burak Kut, ilk kez geldiği Bitlis'te kendisine gösterilen sıcak ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bitlis'i çok beğendiğini ve Tatvan'da olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Burak Kut, diğer sanatçılara da Doğu Anadolu Bölgesi'ne gelerek konser vermeleri ve halkla bütünleşmeleri için çağrı yaptı. Bitlislilerin iyi bir konser izleyicisi olduğunu ifade eden Burak Kut, Bitlis'e tekrar gelmek istediğini söyledi.

Yaklaşık 2 saat süren konserde "Yaşandı Bitti","Sevgi Hırsızı", "Komple" ve "Benimle Oynama" gibi birbirinden güzel şarkıları seslendiren Burak Kut'a vatandaşlar da eşlik etti. Konsere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar Burak Kut'un şarkıları ve havai fişek gösterisi eşliğinde keyifli ve coşkulu bir gece yaşadı.

VALİ VEYSEL YURDAKUL, BURAK KUT'A HEDİYE VE PLAKET VERDİ
Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, Bitlis'e gelerek 4. Uluslararası Bitlis-Van Su Sporları Festivali'nin kapanışını yapan ve konser veren Burak Kut'a gecenin sonunda bir plaket takdim etti. Yurdakul Burak Kut'a ayrıca, tarihin ve göz nurunun ceviz ağacıyla birleştiği Ahlat Selçuklu bastonu hediye etti.
Kaynak: İHA