Vergi Dairesi Müdürüne Uğurlama Yemeği

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, vergi Dairesi Müdürü Halil İbrahim Kırcı’nın Edremit Vergi Dairesi Müdürlüğüne atanması nedeniyle veda iftarı düzenlendi.

Vergi Dairesi Müdürüne Uğurlama Yemeği
Çaycuma ilçesinde bulunan bir restaurantta düzenlenen iftar yemeğine, Kaymakam Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Üst. Teğmen Ercan Balçık, Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Zonguldak Vergi Dairesi Müdürü Hüseyin Bayar, Çaycuma TSO Meclis Başkanı İbrahim Güney ve vergi dairesi çalışanları katıldı.

Yemekte Çaycuma Vergi Dairesi Personeli adına İnanç Kurtuluş, tayini çıkan Kırçı’ya personel adına hediye takdim etti. Kurtuluş yaptığı konuşmada, “Müdür Kırcı ile birlikte üç sene çalıştık. Kendisinden çok şey öğrendik. Önderliğinde Çaycuma Vergi Dairesi iyi yerlere taşımaya çalıştık. İnşallah daha iyi yerlere taşıyacağız. Yeni görevlerinde başarılar diliyorum.”dedi.

Vergi Dairesi Şefi ve Müdür Vekili İsa kayıkcıoğlu da; “ Müdürümüzle dairemize yaptığı hizmetler ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisine yeni görev bölgesinde başarılar diliyorum.”diyerek Kırcıya plaket takdim etti. Zonguldak Vergi Dairesi Müdürü Hüseyin Bayar ise yaptığı konuşmada; “Biz devamlı bu hüzünleri yaşıyoruz. Arkadaşlarımıza tam alışıyoruz ama bir vesile ile başka bir yerlere tayinleri çıkıyor. Biz Halil Bey’le yaklaşık 3 yıl çalıştık. Kendisinin çalışmalarından gayet memnunduk. Bunlar bizim kaderimizdir. Bizim çektiğimiz kadar ailemizde bu sıkıntıları çekiyorlar. Türkiye’nin bazı bölgelerine gitmek zorunda kalıyoruz. Bu bizim çocuklarımızın bir arkadaş ve dost edinme imkanı da vermiyoruz. Artık bizim görevimizin icabı bunu bu şekilde değerlendirmeleri lazımdır”dedi

Kendisine yeni görevlerinde başarılar dileyen Kaymakam Hasan Yaman ise, “Verdi Dairesi Müdürümüz Halil İbrahim Bey’i uğurlamak üzere burada toplandık. Müdür Bey sürekli bizimle olsun ve diğer kurumlarla olsun sağlıklı ilişkiler içerisinde görevini yönetmekteydi. İlk gözlemim onunla ilgili şudur. İşinde son derece titiz bir şekilde vazifesini yapmaktaydı. Hakikaten böyle devlet gelirinin, menfaatinin korunması ve kollanması hususunda Müdür Bey’i çok gayretli gördüm. Görev yaptığım süre boyunca biz kendisinden çok memnun kaldık. Kendisine yeni görevlerinde başarılar diliyorum”şeklinde konuştu.

Kaymakam Yaman ardından Kırcı'ya teşekkür plaketi verdi.

Kırcı'ya üzerinde Çaycuma resmi olan tabak hediye eden Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise “Tabii Çaycuma’nın bir özelliği ve güzelliği var. Buradan giden Vergi Dairesinin tayini çıkan tüm müdürlerimizin Çaycuma ile sosyal ve kişisel bir takım ailevi ilişkileri her zaman güzel bir şekilde olmuştur. Ben bundan dolayı Halil İbrahim Kılıç’ında bu yaklaşım içerisinde olmuştur. Bizlerden ve Çaycuma’mızdan ilişkilerini ve bizimde onlardan ilişkilerini koparmayacağından eminiz. Her şey bitiyor ama dostluklar kalıyor. Kendisine yeni görevlerinde başarılar diliyorum”dedi.

Kaynak: İHA