Tırın Dorsesini Havuza Dönüştürdü

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun sahibi, işçilerinin sıcak havada serinlemesi için kendisine ait tırın dorsesini havuza dönüştürdü.

Akaryakıt istasyonunun sahibi Ali Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, yanında çalışan 26 işçinin sıcaktan bunaldığını ve iş verimlerinin düştüğünü belirtti.

İşçileri gün içinde serinletmek için tırın kasasını havuza çevirme fikrinin akıllarına geldiğini ifade eden Aydın, naylon brandayla kapladıkları dorseyi suyla doldurduklarını söyledi.

"Seyyar havuzlarının" 11 metre uzunluğunda, 2 metre 70 santimetre genişliğinde ve 1 metre 65 santimetre derinliğinde olduğunu belirten Aydın, "İşçilerimiz rahatlıkla yüzüyor ve serinleme imkanı buluyor. Aynı zamanda işçilerimizin deniz ve havuz ihtiyaçlarını da karşılamış oluyoruz. İşçilerin moralleri yerine geliyor, verimlilikleri artıyor. Suyu 5 günde bir yeniliyoruz" diye konuştu.

İşçiler ise uygulamadan memnun olduklarını ifade ederek, patronlarına teşekkür etti. İşçilerden Ali Binbirçiçek, sıcaktan bunaldıklarını ve havuzla serinleme imkanı bulduklarını söyledi.

Mesaiyi aksatmadan nöbetleşe havuza girdiklerini aktaran Binbirçiçek, uygulamanın yaz mevsiminde devam etmesini dilediklerini belirtti.

Kaynak: AA