Sürücü Adayları Bilgilendirildi

Bartın'da halk ile emniyet görevlilerinin ilişkilerini sıcak tutmak ve kurumlar arası ilişkileri geliştirmek adına sürücü kurslarında bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.

Sürücü Adayları Bilgilendirildi
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri ve bir trafik polisinin katılımı ile yapılan bilgilendirme toplantısı özel bir sürücü kursunda 44 kursiyere verildi.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Toplantısında MOBESE sistemi, Emniyet Müdürlüğü web sitesi, web üzerinden mahalle polisliğine erişim projesi, ilimizde yürütülen devriye hizmetleri, okul önlerinde öğrencilerin giriş ve çıkış saatlerinde yapılan trafik tanzimi, trafik kuralları ve asayişin sağlanması, kredi kartı ve kontör dolandırıcılığı, hırsızlık olaylarına karşı alınması gereken tedbirler, sahte para olaylarına karşı dikkatli olunması, ilimizde yürütülen TDP faaliyetleri, çocuklarımızın internet kullanımı konusunda bilinçli davranılması, 155 Polis imdat telefonunun çekinmeden aranabileceği gibi konular hakkında bilgiler verilerek, bu hususlar doğrultusunda dikkatli olmaları için katılımcılar uyarılmıştır. Suda boğulma olaylarına karşı “Çeken Akıntı” ve dolandırıcılık olaylarına karşı “Kontör Dolandırıcılığı” broşürleri ile diğer broşürler kursiyerlere dağıtılmıştır. Toplum Destekli Polislik görevlileri gerek bilgilendirici ve bütünleştirici gerekse ulaşılabilirlikleri, yakın samimi ve gerçekçi ilişkileri ile Bartınlıların emniyeti için çalışmaya devam ediyor" denildi.
Kaynak: İHA