Novotel ve İbis Otel Genel Müdürü'nden KAYSO'ya Ziyaret

KAYSERİ - Novotel ve İbis Otel Genel Müdürü Serdar Oktay, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret etti.

Novotel ve İbis Otel'in, Accor Grubu ile Kayseri Sanayi Odası'nın ortaklığı sonucu Kayseri'ye kazandırıldığını ifade eden Boydak, bu otellerin konaklama hizmetlerinin dışında yeme içme ve misafir ağırlama konusunda Kayseri'nin eksiğini tamamladığını söyledi.

Serdar Oktay'in Kayseri'ye yeni atandığını belirten Boydak, geçtiğimiz dönemde yaptığı işlere bakıldığı zaman bu oteller zincirini en iyi şekilde temsil edeceğinden kuşkularının olmadığını altını çizerek, şunları söyledi:

"Novotel ve İbis Otel'in Kayseri'de ciddi bir boşluğu doldurdu. Otellerin dış mekanlarının genişliği ile yaz günlerinde daha büyük etkinliklere imza atılabildi. Oteller Kayseri Sanayi Odası'nın bir çok etkinliğine de ev sahipliği yaptı. En son Türkçe Olimpiyatları vesilesi ile Kayseri'ye gelen çocuklarımızı odamız finansörlüğünde burada ağırladık. Sağ olsunlar bir kısmını da Novotel ve İbis Otel karşıladı. Bu vesile ile otel yetkililerine teşekkür ediyor, Serdar Bey'e üstün başarılar diliyorum."

Novotel ve İbis Otel Genel Müdürü Oktay ise, Kayseri'ye yeni atandığını ve bu vesile ile bir takım nezaket ziyaretlerinde bulunduğunu belirterek, "Kayseri'ye tayinimin çıkmasından gurur duyuyorum. Hem Cumhurbaşkanımızın şehrinde, hem de ticaretin beşiği olan tarihi medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir ilimizde olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Katkılarınızla beraber daha iyi hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
Kaynak: AA